JUALAN TAHUN BARU CINA

POTONGAN HARGA KHAS UNTUK ANDA SEHINGGA 60%

Beast Coating Khas untuk anda yang nak kereta kilat, effect kalis air dan kurang habuk tanpa habis duit beribu ringgit!

DIY sendiri jer di rumah! Spray2 terus kilat!

Play Video

Alhamdulillah, semua dengan Izin-Nya, Insya-Allah
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan Beast Coating mungkin berbeza ke atas setiap jenis cat kereta.

Selepas ini kereta anda akan kilat bersinar seperti buat di spa kereta!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Saya Intan dari Beast Coating yang di percayai sejak 2018!

Anda ada masalah seperti di bawah?

Insya-Allah, kalau ada masalah-masalah seperti diatas, Jangan risau.
Anda boleh selesaikan tanpa merosakkan cat kereta.

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan Beast Coating mungkin berbeza keatas setiap jenis cat kereta.

Memperkenalkan Beast Coating - Revolusi Penjagaan Cat Kereta Dari Rumah

Ini adalah produk penjagaan cat kereta yang di gunakan lebih 17,000 rakyat Malaysia.

Lihat Video Cara Guna Beast Coating Dibawah:

Play Video

Macam mana nak guna Beast Coating ni?

Cara guna produk ini senang sahaja. Hanya memerlukan masa dan tenaga sedikit. Pastikan ada buat pada waktu cuaca redup.

Ratusan Feedback Positif yang diberikan oleh pengguna yang telah mencuba Beast Coating

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk Beast Coating mungkin berbeza keatas setiap jenis cat kereta.

Apa anda akan dapat selepas guna Beast Coating?

Kereta Kalis Air

Kereta tak perlu cat baru

Tiada lagi kesan watermark

Tiada lagi calar-calar halus

Bagaimana Beast Coating Dapat Membantu Kereta Anda Kilat dan Kalis Air?

Beast Coating

Beast Coating dirumus khas untuk penjagaan cat kereta supaya cat kekal cantik.

 Berikut merupakan jenis kenderaan yang boleh menggunakan Beast Coating:

Kereta Jenis Sedan

1 Botol Beast Coating boleh dapat 5 layer pada sebuah kereta jenis sedan. 1 Layer boleh tahan selama 2 bulan. Setiap 2 bulan perlu spray 1 layer pada kereta untuk memberi perlindungan pada cat kereta. Bermakna, 1 botol beast coating boleh guna selama 10 bulan untuk kereta jenis sedan.

Kereta Jenis MPV

1 Botol Beast Coating boleh dapat 3 layer pada sebuah kereta jenis mpv. 1 Layer boleh tahan selama 2 bulan. Setiap 2 bulan perlu spray 1 layer pada kereta untuk memberi perlindungan pada cat kereta. Bermakna, 1 botol beast coating boleh guna selama 6 bulan untuk kereta jenis mpv.

Kereta Jenis 4X4

1 Botol Beast Coating boleh dapat 2 layer pada sebuah kereta jenis 4x4. 1 Layer boleh tahan selama 2 bulan. Setiap 2 bulan perlu spray 1 layer pada kereta untuk memberi perlindungan pada cat kereta. Bermakna, 1 botol beast coating boleh guna selama 4 bulan untuk kereta jenis 4x4.

Motorsikal

1 Botol Beast Coating boleh dapat 10 layer pada sebuah motorsikal. 1 Layer boleh tahan selama 2 bulan. Setiap 2 bulan perlu spray 1 layer pada motorsikal untuk memberi perlindungan pada cat motor. Bermakna, 1 botol beast coating boleh guna selama 20 bulan untuk motorsikal.

Kelebihan Beast Coating ?

Beast Coating ini sesuai untuk pemilik kereta:

Fakta Kelebihan / Ciri-Ciri Produk

Dengan menggunakan Beast Coating anda mampu melindungi cat kereta anda dari pudar dan karat

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan Beast Coating mungkin berbeza keatas setiap jenis cat kereta.

Betul ke Beast Coating ni boleh bagi Kereta Kilat dan Kalis?

Mesti lah boleh. Customer Siap Repeat sampai 3 kali lagi.

Lihat apa kata pengguna yang telah menggunakan Beast Coating

Terbaik Beast Coating ni! Bersinar-sinar macam kereta baru!

Memang terbaik lah beast coating ni! Lain macam kilat dia, padu terok!

Selepas guna Beast Coating kereta bertambah kilat!

Dah berbulan dah saya guna Beast Coating, kereta maintain kilat jer!

Kereta lama pun boleh pakai! Saya yakin dengan Beast Coating!

Tak sangka! Beast Coating punya tekstur lebih tebal!

Motor pun guna Beast Coating! Sangat Berkilat katanya!

Berita Baik Untuk Anda Yang Order Sekarang!

Jika anda ORDER SEKARANG kami akan berikan anda diskaun sehingga 60%.

SET
MULA

Mula kilatkan kereta dengan mudah.
Dan bagi jiran anda cemburu kerana kereta anda sentiasa berkilat
Amacam ok tak gitu?
RM180
RM 100
  • 2 Botol Coating Bernilai RM180
  • Percuma 2 Helai Kain Microfibre Bernilai RM20
  • Percuma Penghantaran Seluruh Malaysia

SET
KOMBOPADU

Dengan kombo ini bolehlah kilatkan
kereta jiran sebelah sekali.
On tak on?
RM450
RM 200
  • 2 Botol Coating Bernilai RM180
  • 2 Botol Plastic Coating Bernilai RM180
  • 1 Botol Polisher Bernilai RM90
  • Percuma 4 Helai Kain Microfibre
    dan 1 Span Polish Bernilai RM50
  • Percuma Penghantaran Seluruh Malaysia
TERHAD

Soalan yang biasa pelanggan tanya?

Cara gunanya, mula-mula perlu basuh kereta bersih-bersih. Selepas itu lap kereta kering-kering. Selepas itu spray beast coating di body kereta dan lap rata.

Beast Coating boleh guna pada semua jenis kererta compact, sedan, mpv, suv dan 4×4. 

Beast Coating juga boleh di gunakan pada semua jenis cat kereta.

1 Botol boleh dapat 5 layer.

1 layer boleh bertahan selama 2-3 bulan mengikut cuaca malaysia.

1 Botol untuk sebuah kereta sedan boleh guna selama 10 bulan.

1 Botol Beast Coating boleh guna pada 5 buah kereta sedan.

Beast Coating boleh juga di motorsikal anda. Motorsikal akan lebih kilat bersinar selepas ini.

Tak boleh. Sebab fungsi utama beast coating ialah melindungi cat kereta dari sinar uv dan hujan. Ia akan melindungi cat dari pudar dan kusam.

1 botol Beast Coating 100ml. Jenis Liquid dan Jenis Spray.